Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tisno

15. 2. 2010


Už nepořádám 

Tisno 

Tradiční dovolená s programem a

Marií Plášilovou

 

ve spolupráci s CK

 

orientační cena za 2/týdny 

Program:Výklad tarotových karet, malá škola Tarotu, besedy; sebepoznání pro jednotlivce i partnery, ranní cvičení - „Osm brokátových vláken – prvky z tai-chi“, terapie, automatická kresba, intuitivní léčení, taneční večery, koupání a mnoho dalších aktivit

Orientační cena za dva týdny: 

(doprava, ubytování) + program

Ubytování: apartmány, doprava autobusem

Další informace a objednávky na:
) +420 604 508 578

e-mail: marie.plasilova@volny.cz

Tisno je vyhledáváno zejména kvůli rozmanitosti pláží (oblázkové, štěrkové a písečné) a také zvláštností okolních památek, jejichž vznik se datuje až k 11. století. V Tisnu je dostatek restaurací, obchodů a kaváren. Tisno je velmi lákavé pro milovníky potápění a šnorchlování. Ideální místo pro klidnou a romantickou dovolenou.

Můj pohled a městečko Tisno. Je to malé, ale krásné městečko. Jeho jedinečnost dotváří souostroví Kornati - národní park, lemující pobřeží od Zadaru až po Šibenik a řeka Krka se svými nádhernými vodopády. Ostrov Murter je spojen s pevninou mostem. Ten se pravidelně zvedá 9.oo na 30. min. aby mohly proplout větší lodě a jejich návrat do přístavu je opět umožněn zvednutí mostu tentokrát v 17.oo opět na shodnou dobu. Je to krásná podívaná a přehlídka nejrůznějších lodí. Pěkný pohled na to je z Pizzerie, kde mají také nejlepší zmrzlinu na ostrově. V městečku je kostel od něhož vede historická Křížová cesta. Její historie se datuje od 10.století. Celou atmosféru dotváří četné ostrovy v okolí, ale i energie daného místa. Chorvatsko mne už upoutalo v době první návštěvy, což bylo více než před patnácti roky a má láska k této krajině pokračuje. Našla jsem tam své kořeny - minulost.

 

Ubytování hotelového typu - ve vilách, velmi pěkné, 2-3 lůžkové pokoje s vlastním soc.zařízením, s balkónem s výhledem na moře a protilehlý ostrov Murter, nebo apartmány pro 4 osoby (2 2-lůžkové pokoje, kuchyně, koupelna s WC, balkon), vzdálenost k moři do 50 metrů. V blízkosti (15 minut pěší chůze) velmi pěkná, velká písčitá pláž Jazina s pozvolným vstupem do vody (vhodné pro malé děti a seniory). V kempu na pláži volně k dispozici sociální zařízení, sprchy, možnost občerstvení.