Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Výklad tarotových karet

České Budějovice - pravidelně na objednávku poskytuji osobní konzultace v Českých Budějovicích
Na výstavách a festivalech, nebo po dohodě i na jiných místech, už neplatí. (plán je na jaro březen Týn n. Vltavou a duben 2023 Praha - Výstaviště Holešovice) 

Písemný výklad

zodpovězené tři otázky + možnost i výklad na CD

Osobní cesta - Tarot  

Sestavuji ji dle data narození a tarotu. Z data narození se určí typ osobnosti – konstelace, která poodhalí naši životní cestu, jednotlivé životní výzvy podle tarotové numerologie. Tento tarotový profil osobnosti nám umožní lépe pochopit, kdo jsme a co je úkolem v současném životě. Velmi přispěje k cestě sebepoznání.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Aha! pro ženy - časopis ve kterém již dříve vyšel článek se stručným popisem těchto devíti osobních typů, jak je uvádí tarot. Jsem ráda o zájem, který k tomuto tématu byl. 



Partnerská cesta

Sestavuji ji dle data narození a tarotu. Součtem dat narození obou partnerů získáme přehled ve kterém partnerském typu jsme. Významy příslušných tarotových karet nám dají návod, jak se v daném vztahu chovat a co je předmětem, tématem vztahu. Tarot v sobě ukrývá devět základních typů partnerského spojení a každá partnerská konstelace je typická určitým úkolem, který se potřebujeme naučit pochopit a zpracovat.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Aha! pro ženy - časopis ve kterém již dříve vyšel článek se stručným popisem těchto devíti partnerských typů, jak je uvádí tarot. Jsem ráda o zájem, který k tomuto tématu byl. 

Dar duše

Popis dvorní karty s výkladem tartových karet, nám pomůže poodhalit své dary a vlastnosti, o které je potřeba pečovat a využívat pro dané životní úkoly. Chováme-li se odpovídajícím způsobem ke svým darům, potom je životní cesta přímější. Dar duše a jeho využití velmi ovlivní zdraví a životní prosperitu.

Písemný roční výklad - Tarot

Určení tarotové karty pro rok růstu + výklad, pomůže nasměrovat duchovní práci. V den narozenin se mění postupový - růstový rok z mapy naší duše. Určuje se z data narození. Pokud se vědomě zajímáme o to, co je předmětem daného období, potom věnujeme pozornost a sílu potřebnému. V jiném případě jdeme strmější a vyčerpávající cestou. Tarotová karta příslušné hodnoty pro vyznačené období nám poodhalí životní směr a priority, doplňující výklad nás bude motivovat, jak se v daném ročním období chovat.

Intuitivní harmonizace 

Pro intuitivní harmonizaci je osobní přítomnost klienta nutná. Tuto harmonizaci nazývám intuitivní, protože vždy intuitivně pracuji s energií klienta. Tématem je uvolnění a odstranění zablokované energie v těle a očištění aury. Následují rady, jak dál jednat a jak si uchovat harmonii tolik potřebnou pro naši kondici a šťastný život. Daří se poznat příčinu zablokované energie. To je nutné k navození požadované harmonie. K zablokování energie v našem energetickém systému dochází převážně ve stresových situacích a při dlouhotrvající psychické a fyzické zátěži. Tomu je potřeba se vyhnout. Touto nenáročnou technikou pro klienta se dostavují velmi krásné výsledky ve zdravotní oblasti. Intuitivní práce s energii pomáhá i při odstranění či zmírnění akutní bolesti.

Diagnostika stavu

Automatická kresba umí diagnostikovat současný stav, situaci a vztah. Poodhalí se při ní stav energie v sedmi základních energetických centrech. Touto technikou lze navodit harmonii. Vždy je cesta k požadovanému výsledku úměrná předcházejícímu zatížení. Tuto techniku mohu dělat i na vzdálenost a potřebuji k tomu datum narození. Rovněž lze diagnostikovat partnerský typ - harmonii vztahu. 
 

Dárkový poukaz pro výklad karet dle výběru v nabídce. 

Lze si zakoupit (dle ceníku) dárkový poukaz pro výklad karet, tj. osobní, nebo přes skype, telefon, rovněž i písemný, nebo sestavení osobní a partnerské konstelace, dále výklad na rok, nebo poodhalení daru duše. 

Semináře s výukou výkladu tarotových karet.

Lze si výuku objednat pro svou (vaši) skupinu přátel.

 

Poradenství

Provádím poradenství na podporu získání sebedůvěry, zdraví, ale i osobního rozvoje.

 

Výklad karet pro uzavřenou společnost

Možnost si u mne objednat výklady karet pro firemní akce za smluvní cenu

 

Výklad karet on-line

Kartářky světla tel. 906 50 60 50 klapka č.9 cena 50,- Kč / min.

http://www.kartarkysvetla.cz/ 

https://www.kartarkysvetla.cz/clanky/vestirna-kartarek/pribeh-tri-nalezenych-karet-zrcadleny-v-osudu/

-------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Kniha s názvem 
„Tarotový pentagram pro zdraví“